Du är så mycket mer än vad ögonen ser!

Mina tjänster   

Reconnective Healing® - för fysiskt, psykiskt och andligt helande. The Reconnection® - För intuitionen och flytet i livet.

 

Healing 

Den typ av healing som jag utövar kallas för Reconnective Healing®, återkopplande helande. Man återskapar förbindelsen till universum med hjälp av nya energifrekvenser, en slags informationsöverföring. Dessa frekvenser upptäcktes första gången i augusti 1993 av Dr Eric Pearl som efter 12 år som framgångsrik kiropraktor i Los Angeles plötsligt började kunna hela sina patienter utan att ens röra vid dom.

De nya frekvenserna har kommit till vår planet genom vår pågående tidsförändring, det som kallas "skiftet" eller "övergången".  Skiftet eller övergången har förutsetts av flera folkgrupper (Maya, Inca, Hopi), av Nostradamus och Edgar Cayce, och i den judiska såväl som kristna kabbalan. 

Healing kan handla om att lindra symptom, sjukdomar, svagheter och liknande men healing handlar också om att främja människans andliga välbefinnande. I grund och botten är healing det som löser upp eller undanröjer en blockering eller störning som hindrar människan att få kontakt med universums härlighet. 

Universum vet vad vi behöver och vad det vi får kommer att betyda för oss. Men saken är den att det vi behöver inte alltid är detsamma som det vi förväntar oss eller tror att vi vill ha. Patientens uppgift är att helt enkelt öppna sig för de helande energierna och sedan acceptera det som kommer. För det kommer definitivt något. Kanske en riktig överraskning. Eller som Dr Eric Pearl uttrycker det: "Om du har tur kommer ditt helande i den form du förväntar dig. Om du har verklig tur kommer det i en form du inte ens har kunnat tänka dig, en form som Universum har tänkt ut speciellt för dig." Vi får healing inte bara fysiskt utan även psykiskt, känslomässigt och andligt. Detta är en intelligent frekvens som vet var den gör mest nytta för att hela.


 

The Reconnection

The Reconnection® är en återkoppling till det som mänskligheten stängdes av från för mycket länge sedan. Detta gör man bara en gång i livet. Den kopplar ihop kroppens meridianer med jordens kraftfältslinjer och universums rutnät av energifrekvenser. 

Denna session gör du för din personliga utvecklings skull, för att lättare hamna i fas med ditt eget liv och enklare och snabbare hitta din sanna livsväg. En Reconnection består av två sessioner med minst 24 och max 72 timmar emellan.

Även Dr Eric Pearl genomgick denna sesson med hjälp av en judisk zigenerska, en spågumma. Hon sa så här till Eric: "Jag har en mycket ovanlig förmåga som kan hjälpa dig. Den återupprättar förbindelsen mellan kroppens meridianlinjer och nätverket som omger vår planet, och då får du också kontakt med stjärnorna och andra himlakroppar." Hon påpekade också att den som själv sysslade med healing behövde den kontakten. Den session Dr Pearl fick var mycket handfast och fysisk. Pearl har utifrån denna, med hjälp av Reconnective energierna utvecklat The Reconnection som idag utförs utan någon som helst fysisk kontakt med patienten.


 

Vad bör jag tänka på som klient?

Under en session bör du varken meditera, be eller försöka påverka utgången av sessionen på något annat sätt. Se till att du har bekväma kläder på dig så du kan ligga avslappnat i upp till 30-50 minuter. I stället för att förvänta dig ett speciellt resultat, försök att "lyssna" med kroppen och ta till dig de upplevelser som kommer. 

Även idag när oräkneliga healings ägt rum betonar Eric Pearl att man aldrig kan garantera ett specifikt resultat. "Det är inte vi som gör något" menar han "vi är enbart katalysatorer för den helande energin, och vilken plan Universum har för en person kan man inte veta i förväg".

Sessionerna utförs i första hand i hyrd lokal i centrala Umeå. Adressen är: Kungsgatan 42, kv. I undantagsfall kan även hembesök göras i Umeå med omnejd. Distanshealing undantaget givetvis då den fungerar alldeles utmärkt world wide! :)


 

Vad kan jag få ut av en session?

En session med Reconnective energier kan ge många olika resultat på såväl fysisk och psykisk som emotionell och andlig nivå. Gamla krämpor kan lindras eller helt försvinna, depressioner kan upphöra och dina egna andliga och mediala förmågor kan förstärkas.

När man ser på vad både egna och andra Reconnective healers patienter säger om resultaten så förefaller det som om större och äldre krämpor som t.ex. njursten, tinnitus, artros osv helt kan försvinna för att aldrig mera återkomma, medans den som kommer med en förkylning eller liknande mindre allvarligt besvär snarare känner en stark uppladdning av energi som gör att humöret blir på topp och att man orkar med de avslutande dagarna av förkylningen på ett bättre sätt. 

Oberoende av orsak till att man bestämmer sig för att prova en healing så brukar ökad energi, bättre sömn och bättre humör komma som ett resultat av sessionen. 


 

Hur går en session till?

Vare sig du väljer en Reconnective Healing® eller The Reconnection® så inleds sessionen med att du får lägga dig på rygg på en behandlingsbänk. Kuddar finns att lägga under huvud eller knän om så önskas. Ljuset i lokalen dimmas ned och du blir uppmanad att slappna av, sluta dina ögon och sedan bara "lyssna med kroppen", alltså vara uppmärksam på de sensationer som kan uppträda under en session. Det kan vara att du känner dofter eller smaker. Du kan höra röster, se bilder eller ljus, känna värme, kyla eller kanske en elektrisk eller magnetisk känsla. Eller något helt annat, man upphör aldrig att förvånas över hur vitt skilda upplevelser olika sessioner kan ge.

Har du valt Healing pågår sessionen oftast 30-50 min. Har du valt The Reconnection® kan första sessionen pågå upp till en timme och den andra ytterligare en kvart.

Efter sessionen får du sitta ned med ett glas vatten och i lugn och ro gå tillbaka till vad du upplevt och får möjlighet att berätta och ställa frågor om den session du just upplevt. Orsaken till att tiden för berättande och frågor uteslutande sätts efter sessionen är att de energier vi jobbar med själva vet vart de ska och på olika subtila sätt visar detta för healern. Vet man som healer för mycket i förväg om patientens besvär blir det lätt att koppla in hjärnan och låta den styra hur man agerar, istället för att lyssna till och känna in hur energierna själva vill styra sessionen, vilket alltid ger det bästa resultatet.

Tiden för en session är alltid väl tilltagen så du som klient aldrig ska behöva stressa iväg för att lämna plats för nästa klient. De saker du vill ta upp och prata om ska det alltid finnas tid för och du ska aldrig behöva gå hem med känslan att allt inte hunnits med.

 

Nyfiken på att veta ännu mer?

Du kan läsa mycket mer om både Reconnective Healing och The Reconnection på den officiella hemsidan www.thereconnection.com.