Du är så mycket mer än vad ögonen ser!

Om mig 

Mitt namn är Jim Frank och jag är född 1966 i Vindelns kommun i Norra Sverige, där jag fortfarande bor kvar med min familj som består av min fru, våra fyra barn och våra diverse husdjur, just nu 5 st katter.

Yrkesmässigt är jag utbildad inom ekonomi och kontor och det är också inom detta jag tillbringat de flesta åren av mitt yrkesverksamma liv. Jag är också utbildad yrkeschaufför inom lastbilssektorn.

Men för ett tiotal år sedan ökade mitt andliga intresse och jag började studera andlig litteratur och gå ett antal intressanta kurser med andlig inriktning. Det stod snart klart för mig att detta var en utmärkt väg för mig till att inte bara kunna få må bra själv, utan även en väg till att kunna hjälpa andra att få må bra. I dag, åtskilliga böcker, kurser och erfarenheter senare, är jag bl.a. Reconnective Healing Foundational & Reconnection-Certified Practitioner och får regelbundet glädjen att via healing hjälpa andra till en bättre hälsa och ett positivare liv.  

Mitt mål är att få ägna allt större del av min tid till healing och andlighet, i syfte att just hjälpa andra att må bra. Jag har kommit till slutsatsen att det inte finns något bättre och effektivare sätt för att må bra själv än att just få glädjen att vara till hjälp för andra. Så lyckas jag med mitt mål, att få investera maximalt av min tid till att kunna hjälpa andra mot det liv de önskar, så följer mitt eget liv med i samma riktning automatiskt! Kunde det vara bättre ordnat, egentligen? :) 

Får ibland frågan om hur min egen personliga livsåskådning ser ut. Jag ska försöka ge ett någotsånär kort och enkelt svar på det här, vill någon ha fler detaljer så får ni helt enkelt kontakta mig och ställa frågor.

Först måste jag ju förtydliga att livsåskådning för mig är något som är i konstant utveckling och förändring så det jag skriver här är vad som gäller för mig just nu. För några år sedan såg det annorlunda ut och om några år till har troligen ytterligare saker förändrats.

Jag är inte aktiv i någon speciell kyrka eller något samfund av något slag. Det som passar mig bäst är andlighet styrd av det min egen intuition och mitt eget hjärta säger känns rätt. Religiöst innebär det att jag hittar stora sanningar i grundtexterna hos alla de stora religionerna. Kristendom, Islam, Buddhism t.ex. har alla mycket att lära oss om vi ser till de budskap som deras grundare framfört under sin tid på vår vackra planet. Enligt mig har dock deras budskap i mångt och mycket rejält förvanskats genom åren av olika orsaker varför jag inte i dagsläget kan säga att det för mig känns helt rätt tillhöra någon av dessa trosinriktningar. 

Vetenskap har alltid intresserat mig och nu när t.ex kvantfysiken steg för steg börjar hitta bevis för de sanningar andliga tänkare i många år har försökt sprida så är det spännande tider för mig! :) Det handlar om hur allt och alla i grunden består av samma stoff. Hur vi alla är sammankopplade. Hur tidsdimensionen inte alltid behöver påverka allt omkring oss. På vilket sätt attraktionslagen påverkar oss och hur vi påverkar den osv, osv. Det finns obegränsat med spännande saker att ta upp och beskriva när det gäller detta ämne så jag vidrör detta bara ytligt här då ju Reconnection är huvudtemat för denna sida.

Sammanfattningsvis så försöker jag leva efter några enkla tankar och som så många andra så lyckas man bättre ibland och mindre bra andra dagar. Vilka tankarna är och hur jag kommit fram till dessa får jag kanske återkomma till i ett annat forum då även dessa kräver en hel del pedagogiskt förklarande om jag ska lyckas lägga fram dom så att alla förstår.

Eller så får du som sagt helt enkelt fråga när du tagit kontakt med mig, jag svarar gärna på dina frågor!  :) 


 


 

Jag håller på med en hel del annat än det som rör Reconnective Healing och The Reconnection också. Nyfiken? :) Besök då min andra webbplats Soulinvest!